سوالات متداول

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

سوالات متداول

سوالات خود را از ما بپرسید

سوالات متداول
  • پسیل پسته یا شیره خشک چیست؟

    این حشره یکی از آفات مهم پسته می باشد. حشره ای است که بسرعت نسبت به سموم مختلف مقاومت پیدا می کند و در مبارزه شیمیایی با آن باید مرتبا سموم مصرفی را تعویض نمود. این حشرات عسلک فراوانی دفع می نمایند که به سرعت در مجاورت هوا خشک شده و سفید می شوند به همین دلیل به آن شیره خشک می گویند. پوره های پسیل با فرو بردن خرطوم در سطح برگها از شیره ی گیاهی تغذیه میکنند. خسارت پوره های پسیل پسته روی درختان در دو زمان بیشتر از سایر مواقع سال است. یکی در خرداد ماه که باعث ریزش برگها، خوشه ها، جوانه ها و افزایش میزان پوکی و دیگری در مرداد ماه که باعث افزایش مقدار دهان بستگی می گردد. بهترین موقع مبارزه شیمیایی علیه این آفت اخر زمستان و علیه حشرات کامل است. در بهار نیز می توان سمپاشی را بدون استعمال روغن تکرار نمود و این سمپاشی بخصوص اگر مبارزه زمستانه صورت نگرفته باشد ضروری است.

  • کرم گلوگاه انار چیست؟

    آفتی پلی فاژ است. کرم گلوگاه انار، زمستان را به صورت لاروهای سنین مختلف در داخل میوه انار، انجیر و میزبان های آلوده دیگر که در زیر درخت ها ریخته و یا بر روی درخت باقیمانده و یا در انبارها ذخیره شده اند، می گذراند. پروانه های زمستانه معمولاً تخم های خود را روی میله و بساک پرچمها میگذارند. دم میوه و شکاف های ناشی از ترکیدگی میوه نیز از محل های تخمگذاری این شب پره می باشند. پرچم زدایی انار با دستگاه پرچم زدای انار صورت می گیرد. زمان پرچم زدایی انار، حدود ۴ تا ۵ هفته پس از ظهور اولین گل انار و یا ۲ تا ۳ هفته پس از اوج، بسته به شرایط آب و هوایی منطقه، مصادف با ماه خرداد می باشد. کشت گیاهان یونجه و شبدر در بین درختان انار به منظور افزایش ازت زمین و تغذیه حشرات مفید. تنظیم و رعایت دور آبیارى مناسب به منظور جلوگیرى از ترکیدگى انار. جمع آورى به موقع انارهاى باقیمانده از سال قبل و یا انارهاى موجود در زیر درخت و سوزانیدن آنها از سایر روشهای مبارزه با این آفت هستند.

  • نقش آهن در گیاهان چیست؟

    آهن به عنوان یکی از عناصر مهم در تغذیه گیاهان به مقدار فراوان در خاک وجود دارد، متاسفانه به دلیل آهکی بودن بخش زیادی از خاکهای کشورمان قابلیت جذب آن بسیار محدود می باشد. زیرا محیطهای قلیایی سبب غیر فعال شدن و رسوب آهن می گردد. در حالت معمول، ریشه گیاهان با ترشح اسیدهای آلی باعث کاهش PH در محیط اطراف خود میگردند و به این ترتیب حلالیت ترکیبات آهن در اطراف ریشه افزایش می یابد. اما عواملی نظیر آبیاری سنگین، فشردگی و هر عامل دیگری که تهویه خاک را کاهش دهد و همچنین وجود مقدار زیاد یون بی کربنات در آب آبیاری جذب آهن را کاهش می دهد. آبیاری سبک با دفعات بیشتر - کاهش رفت و آمد ماشین آلات کشاورزی در زمین - اضافه کردن مواد آلی به خاک - مصرف گوگرد از جمله روش های جلوگیری از کمبود آهن در گیاه هستند.

  • نحوه مبارزه با حلزونها چیست؟

    جمع آوری حلزونها و از بین بردن آنها یکی از راههای مبارزست و در عین حال غذای مناسبی برای پرندگان هستن. جمع آوری مرتب زباله و مدفون کردنشون به نحو بارزی از تراکم تخمها جلوگیری میکنه. شخم و تیلر زدن زمینها بخصوص بعد از تخمریزی و از بین بردن علفهای هرز و رعایت حاشیه بین جنگل و مزارع که عاری از پوشش نباتی باشه به کم کردن تراکم افت کمک میکنه. کاربرد طعمه مسموم متالدهید هم نتایج بسیار خوبی داده است.

  • آبدزدک چیست؟

    از ریشه و طوقه عده زیادی از گیاهان زراعی بخصوص صیفی و سبزی و همچنین گیاهان زینتی و چمن تغذیه می کند. در زمینهای نرم شخم خورده و کود داده شده تونلی حفر می کند ک از خارج بصورت برآمدگی هایی در سطح زمین دیده می شود و چون از این طریق گاهی باعث انحراف آب از نهر اصلی می گردد و به فارسی آبدزدک نامیده می شود.مبارزه: روش مکانیکی-با قراردادن برگ یا توده های کود حیوانی در نقاط مختلف در پاییز موجب تجمع آبدزک می گردند و در بهار می توان توده ها را معدوم نمود.روش زراعی-شخم زدن زمین و غرقاب نمودن آن.روش شیمیایی-از طریق ضدعفونی کردن خاک و طعمه پاشی.

با ما در تماس باشید